viernes, 23 de septiembre de 2016

Campionats d'Europa Goju Ryu en STEYR


XVIII Campionats d'Europa Goju Ryu en STEYR, ÀUSTRIA els dies

14-15-16-17 i 18 de setembre de 2016. Vuit karatekes del Club Kihon van ser seleccionats per la ACKG per representar Espanya en l'esmentat campionat i aquests han estat els resultats que han obtingut els nostres karatekes:

Nombs
Modalitat i Categoría
Clasificacio
SERGI PARRA NARANJO
Kumite Sub-21 masculino -67 kg
1º Clasificado
CARLA GAMIZ NIETO
Kumite infantil Femenino -40 kg
1ª clasificada
LAIA SELMA VILLAR
Kumite Senior femenino -68
1ª clasificada
NIL DE LA CRUZ BARCO
Kata Junior masculino
2º Clasificado
JONATHAN FERNANDEZ HEREDIA
Kumite Senior masculino 84 kg
3º Clasificado
IVAN BLANCO RAMIREZ
Kata alevin masculino
3º Clasificado
CARLA GAMIZ NIETO
Kata Infantil Femenino
3ª clasificada

 

Èxit sense precedents en un esdeveniment d'aquesta categoria, d'una banda els nostres karatekes s'imposaven als seus oponents en els tatamis aconseguint 7 pòdiums i d'un altre el president del club Kihon, José Fernández Tejero, aconseguia que l'Hospitalet sigui la Ciutat encarregada d'organitzar els propers Campionats d'Europa de Goju Ryu a celebrar el setembre del 2018. a més d'Espanya també ho van sol·licitar Romania, Ucraïna i Bielorússia resultant guanyadora la nostra candidatura per mes del doble dels vots.
El nostre agraïment per la seva col·laboració i la confiança dipositada en nosaltres a l'FCK i a la ACKG. Així mateix el nostre agraïment als coach Jordi Edo, Jonathan i José als intèrprets Lurdes i Rodrigo que ens van ajudar amb l'anglès i el Aleman i al suport incondicional des de les grades dels familiars que ens van acompanyar. Als companys amb els que entrenen cada dia els que han obtingut aquestes medalles, a ells també els corresponen un trosset d'aquestes medalles.

La clau d'aquest èxit sense precedents ha estat a la il·lusió el compromís i la convicció que tots hem posat en què entrenant i preparant-nos a tots els nivells no defraudaríem la confiança que havien dipositat en Nosaltres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario